zaterdag 1 augustus 2020

Ontbijtje


Hallo dames, 
deze keer heb ik een gast DT kaartje voor de nieuwe challenge van augustus. Basis crème cardstock, donkergroen linnen cardstock, en DP van Making Memories.
De digi van het meisje is ingekleurd met potloden van Craft Sensations.
Het ronde frame is van Creative Expressions, de vlinder van Precious Marieke, de bloempjes van MD, en de takjes van Joy Crafts, 
De kaart is afgewerkt met groene plakpareltjes en glittersteentjes.

Groetjes Wilma
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van:

Polkadoodle #31 (Anything Goes)
Kleuren met potloden #Juli (Alles mag)


5 opmerkingen:

 1. Beautiful creative card. so adorable! ... thanks for sharing with week 31 https://polkadoodle.blogspot.com/ ....hugs Nelly DT x

  you can follow my blog HERE https://heshaw.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a sweet card, I love the embellishments too. Thanks for participating in Week #31 of Polkadoodles Anything Goes Challenge!
  Sybil B. My blog: https://sybilb28.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leven komt met verschillende ervaringen ik weet niet wat je ervaring hebt, maar dit is mijn korte getuigenis, ik typ dit graag omdat ik weer vrede heb in mijn huwelijk en dat allemaal dankzij een geweldige man genaamd Dr Ajayi, hij is een krachtige spreuk caster die helpen het geschil tussen mij en mijn man te verzoenen met een liefdesbetovering, mijn man verliet het huis en leefde 7 maanden met een andere vrouw zonder voor mij en onze 4-jarige dochter te zorgen, financieel gaat het goed omdat ik een bankier ben, maar ik heb de Tedere zorg voor een man, maar mijn man is nergens dichtbij, ik smeek hem meerdere keren naar huis te komen, maar niets werkt, ik vroeg zelfs zijn oudere broer om me te helpen. Ik las een getuigenis van een man die beschreef hoe dr. Ajayi hem hielp zijn vrouw te stoppen met scheiden met liefdesbetovering, dus nam ik zijn contactpersoon en legde hem mijn problemen uit, hij vertelde me wat er nodig is voor een liefdesbetovering en ik gaf hem geld om te kopen hen in drie dagen tijd kwam mijn man terug naar huis. Contact: Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor elk probleem dat je hart dwarszit en hij zal het voor je oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent geweest